Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milanović (NPS): Netransparentno trošenje javnih sredstava treba odlučno sankcionisati - | K-013 Portal

Milanović (NPS): Netransparentno trošenje javnih sredstava treba odlučno sankcionisati

ivan milanovic, narodni pokret srbije, pancevo

Ivan Milanović, potpredsednik Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije, oštro je reagovao na tekst objavljen na K-013 portalu koji se bavi projektima za koje je Unija mladih grada Pančeva dobila sredstva na gradskom konkursu, ali za koje nema informacija o realizaciji.

"Na šta se troši novac građana? Gde odlaze javna sredstva, u čije džepove!? U koje svrhe? Zašto nemamo nikakve podatke o trošenju javnih sredstava organizacije Unije mladih grada Pančeva? Da li svedočimo još jednom od mnogobrojnih fantomskih projekata preko organizacija, gde, gle čuda, pravni zastupnici su članovi SNS-a!?", rekao je Milanović za K-013 portal.

Pozivajući na smenu vlasti, Milanović ističe hitnu potrebu za promenama kako bi se osigurala odgovorna upotreba javnih resursa i sprečila potencijalna korupcija.

"Niti imamo informacije o realizaciji projekta, niti o aktivnostima, niti o rezultatima! Imamo samo korišćenje javnih sredstava, bez transparentnosti i uz ogromne sumnje da smo svedoci još jedne korupcionaške afere lokalnih naprednjaka. Sve nam to govori samo jedno - da je hitno potrebna smena vlasti i da građani Pančeva imaju jedinstvenu priliku na proleće da sankcionišu katastrofalnu i kriminalnu gradsku vlast!" - zaključio je Milanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS