Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Tamburatorijum odložio koncert filmske muzike - | K-013 Portal

PANČEVO: Tamburatorijum odložio koncert filmske muzike

tamburatorijum, koncert filmske muzike

Tamburaški centar Tamburatorijum saopštio je danas da se Koncert filmske muzike, zakazan za 25. april 2024. godine u Kulturnom centru Pančeva, odlaže zbog tehničkih problema. Novi termin za održavanje koncerta je treći jun, s početkom u 19.00 časova, takođe u sali Kulturnog centra.

Odluka o odlaganju došla je od strane Tamburatorijuma kao organizatora koncerta, a cilj je osigurati da kvalitet muzike i nastupa bude na nivou koji publika i svi koji su pomogli u organizaciji zaslužuju.

„Iako smo želeli da se koncert održi kao što je planirano, suočili smo se sa tehničkim izazovima koji bi mogli uticati na kvalitet izvedbe. Kako bismo obezbedili da naša publika doživi vrhunski događaj, odlučili smo se za odlaganje“, rekao je predstavnik Tamburatorijuma Relja Jarkovački.

Ulaz na koncert će naravno biti besplatan i 3. juna, a Tamburatorijum poziva sve ljubitelje filmske muzike da se pridruže ovom jedinstvenom događaju.

Očekuje se da će koncert doneti uzbudljivu i emotivnu atmosferu, sa izvođenjem omiljenih filmskih tema koje su zauvek obeležile svetsku kinematografiju. Tamburatorijum se zahvaljuje na razumevanju i podršci, te izražava nadu da će novi termin omogućiti da se koncert održi na najvišem nivou.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS