Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Pokretanje ciklusa čitalačko-dramskih radionica za mlade - | K-013 Portal

PANČEVO: Pokretanje ciklusa čitalačko-dramskih radionica za mlade

pancevo, gradska biblioteka pancevo

Gradska biblioteka Pančevo i grupa „Čitalački dramatorijum” pokrenula je ciklus čitalačko-dramskih radionica za mlade od 13 do 16 godina koje se održavaju svakog utorka od 18 do 20 sati na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke.

"Na radionicama čitamo, diskutujemo i primenjujemo različite oblike dramskog metoda, pa iskustvo čitanja postaje zanimljiv i dinamičan zajednički doživljaj. Otvaramo vrata umetnosti, gde pronalazimo načine da oblikujemo i iskažemo svoj stav, da proverimo i pokažemo šta možemo, zajednički promišljamo i eksperimentišemo u bezbednom okruženju", navodi se u saopštenju.

Radionice su besplatne, a vode ih dramska pedagoškinja i umetnica Nataša Milojević, profesorka srpskog jezika i književnosti Danica Vulićević i pedagoškinja Bojana Kontić.

Polaznici radionica imaće priliku i da se susretnu sa piscima za mlade u Gradskoj biblioteci Pančevo i da organizovano posete pozorišne predstave.

„Čitalački dramatorijum” je podržala Fondacija „Trag” i Reprezentativno udruženje u kulturi „Bazaart”.

Svaka je radionica celina za sebe i za njih nije potrebno nikakvo prethodno dramsko iskustvo. Aktivnosti „Čitalačkog dramatorijuma” možete pratiti na Fejsbuk stranici „Čitalački dramatorijum” ili se obratiti voditeljkama na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a otvorenoj grupi možete se priključiti i svakog utorka na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke, u 18 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS