Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zeleno-levi front PANČEVO: Pre nego što krenete na autobus, pogledajte raspored mitinga SNS-a - | K-013 Portal

Zeleno-levi front PANČEVO: Pre nego što krenete na autobus, pogledajte raspored mitinga SNS-a

pantransport, pancevo, zeleno-levi front pancevo

"Što se tiče reda vožnje javnog prevoza "Pantransport", poželjno je da korisnici prvo pogledaju raspored mitinga Srpske napredne stranke", rečeno je danas iz Zeleno-levog fronta Pančevo za K-013 portal, reagujući na to što je Pantransport značajno redukovao polaske u gradskom i međumesnom saobraćaju zbog prevoza pristalica SNS-a na miting koji je danas održan u Novom Sadu. 

"Ukoliko Aleksandar Vučić vodi funkcionersku kampanju po Vojvodini, to znači da uzalud čekate autobus. Konvencija Srpske napredne stranke i ovaj put je prioritet u odnosu na prevoz građana, kako smo nedavno čuli najskuplji u Srbiji. Pančevo je skupo platilo i ovo javno-privatno partnerstvo sa "Pantransportom", Pančevci i Pančevke skupo plaćaju korišćenje javnih resursa i javnog prevoza u stranačke svrhe. Danas je i zgrada opštine bila prazna, jer su zaposleni u gradskoj upravi morali na miting, tako da Srbija svako malo ipak staje u vreme sve češćih obraćanja predsednika Aleksandra Vučića. Mi bismo ipak rekli da Srbija ne sme da nastavi da se kreće unazad", dodaju iz ZLF Pančevo. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS