Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Wind Rock Fest od 18. do 20. jula na Gradskom jezeru - | K-013 Portal

VRŠAC: Wind Rock Fest od 18. do 20. jula na Gradskom jezeru

wind rock fest, vrsac

Ovogodišnji, peti po redu, Wind rock fest biće održan od 18. do 20. jula na vršačkom jezeru, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u Vršcu. 

Četvrtak (18.07.) i dalje ostaje namenjem mladim i neafirmisanim bendovima, koji će imati priliku da se kroz, sada već tradicionalni, „Wind rock Up“, predstave publici, takmiče se, ali i promovišu svoju muziku i bend. Prijave za ovogodišnje izdanje takmičenja počinju 1. i trajaće do 29. februara.

Nakon toga, od strane organizacija festivala (4 benda) i publike (2 benda) biće izabrano ukupno šest bendova, koji će se takmičiti, i probati da osvoje glasove stručnog žirija i publike festivala. I ove godine nastavljamo saradnju sa Velikogradištanskom gitarijadom, čije će pobednici i ove godine učestvovati u finalu našeg takmičenja, a to je ovog puta bend Ascend iz Beograda. Kruna prvog festivalskog dana biće koncert benda Ortodox Celts.

Program u petak (19.07.), otvara Treća smena iz Kruševca, prošlogodišnji pobednici „Wind Rock UP“-a. Energični nastupi, jaki rifovi, novi album i 15 godina postojanja, je dovoljan razlog da dođete i proslavite zajedno sa bendom Mortal Kombat! Za sve Vas koji niste čuli i doživeli nastup Brkova u Vršcu, ponovićemo ovaj doživljaj, a sve u sklopu proslave 20 – og rođendana benda! Drugi festivalski dan, privešćemo kraju nešto laganijim zvukom još jednog legendarnog benda, Galije.

U bogat program subote (20.7.), u ritmu panka i irske muzike, uvešće nas Scordisci. Nakon njih, nastavljamo dosta energično uz još jedan punk bend – Neprijatelj Prelazi Zeku koji će novim albumom „Krv, Suze, Nojz“ zagrejati atmosferu na jezeru. Za sve ljubitelje hard rok muzike, i benda AC/DC, atmosferu i zvuk ovog legendarnog benda publici na jezeru predstaviće BandX ! Tako zagrejani dočekujemo Gobline da razdrmaju festival u svom poznatom fazonu. Za kraj večeri ostavili smo spektakl – Alen Islamović sa svojim bendom izvešće hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda!

Paket ulaznica za Wind Rock Fest 2024. je 3000 din, a karte za pojedinačne večeri biće 800 dinara za četvrtak i po 1600 dinara za petak i subotu. Ulaznice će biti dostupne na nekoj od platformi za prodaju karata. Informacija će uskoro biti dostupna na društvenim mrežama festivala. Za sve koji su sačuvali prošlogodišnje ulaznice zamena za ovogodišnje biće omogućena u promo periodu, kao i povraćaj novca za one koji su sačuvali ulaznice, a nemaju želje ili mogućnosti da isprate ovogodišnji festival. Ovi detalji takođe će biti objavljeni na društvenim mrežama festivala.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS