Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Uhvaćen lopov u Stop Shopu - | K-013 Portal

VRŠAC: Uhvaćen lopov u Stop Shopu

vrsac, uhvacen lopov, stop shop

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu u toku je predistražni postupak protiv osumnjičenog J.J. iz Vršca, zbog krivičnog dela Krađa iz čl. 203 stav 1 KZ.

Dana 31.12.2023. godine oko 13 časova, policijski službenici PS PI Vršac su usled obavljanja redovne patrolne delatosti u tržnom centru „Stop Shop“ u Vršcu, ispred prodavnice oštećenog „Sinsay“, proverili identitet osumnjičenog J.J. radi kontrole, te su tom prilikom kod J.J. pronašli više komada ženske dečije garderobe bez etikete a za koju osumnjičeni nije posedovao fiskalni račun.

Nakon provera sa poslovođom oštećenog D.M. iz Vršca i uvidom u snimak sa sigurnosnih kamera u prodavnici oštećenog, poslovođa je upućena da dostavi odštetni zahtev uz snimak sa sigurnosnih kamera, a osumnjičeni J.J. je doveden u prostorije PS Vršac, gde su mu uz Potvrdu o privremeno oduzetim predmetima isti i oduzeti.

Policijski službenici PS Vršac su 31.12.2023.godine oko 17 časova, uz Izveštaj o policijskom hapšenju i sprovođenju uhapšenog, osumnjičenog J.J. sproveli radi saslušanja kod dežurnog javnog tužioca OJT Vršac, a koja je prethodno bila obaveštena o mestu i vremenu hapšenja osumnjičenog.

OJT u Vršcu nastavlja dalji rad na predmetu iz svoje nadležnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS