Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Plesni studio Millennium predstavljao Srbiju na Gala večeri evropskog prvenstva - | K-013 Portal

VRŠAC: Plesni studio Millennium predstavljao Srbiju na Gala večeri evropskog prvenstva

plesni studio millennium, vrsac

Proteklog vikenda, u Buzjašu u Rumuniji, održan je najveći do sada European Grand Prix. Preko 3.000 plesača predstavilo se u dva dana, na tri scene, ispred čak 12 sudija najvišeg ranga.

Među učesnicima bilo je i 19 devojčica iz Plesnog studija Millennium iz Vršca. One su osvojile 14 prvih, 2 druga, 3 treća, 3 četvrta i 1 deseto mesto.

“Veoma smo ponosni na sve naše takmičare, koji su još jednom pokazali koliko rada i truda stoji iza naših treninga i vežbanja, i zablistale na sceni pred možda najjačom konkurencijom do sada”, saopštio je PS Millennium.

Tokom celog dana stručni žiri pažljivo je pratio takmičare kako bi izabrao najbolje za učešće u Gala večeri, najvažnijem delu ovog takmičenja. U konkurenciji od preko 3.000 plesača izabrano je 4 solo i 3 grupne koreografije koje su se u kasnim večernjim satima predstavile svim prisutnima u borbi za titulu Best solo i Best group performance.

Među 4 najbolje solistkinje našla se i jedna Vrščanka. Lena Kostić sa tek 10 godina svojom koreografijom “Gates of hope” ostavila je bez daha i sudije i sve prisutne. Kao najmlađi takmičar Gala večeri stala je rame uz rame sa tri profesionalne balerine mnogo starije od nje.

“Prolazak naše Lene u Gala veče ovako velikog takmičenja jedan je od najvećih uspeha našeg kluba za ovih 13 godina rada. Ne možemo da kažemo da se nismo potajno nadali da ćemo biti nominovani, jer znamo da su svi to priželjkivali ceo dan, ali momenat kada smo dobili zvaničnu potvrdu se ne može opisati rečima. Lena je svoj prvi European grand prix igrala još 2018. godine, i od tada do sad svake godine se vraćala da potvrdi titulu evropskog šampiona. Ona je ove godine osvojila 4 zlata, dva u solo, jedno u duo i jedno u grupnoj kategoriji. I sve to krunisala ulaskom u Top 4 plesača celog takmičenja. Veoma smo ponosni i na sve ostale takmičare, jer su nas i ovoga puta predstavili u najboljem mogućem svetlu”, kažu treneri studija Millennium.

Za plesače vršačkog Millennium-a nema pauze, jer ih već ovaj vikend čeka državno prvenstvo Čirliding i čirdens saveza Srbije i otvoreno prvenstvo Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS