Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: OFK zabeležio vrednu pobedu - | K-013 Portal

VRŠAC: OFK zabeležio vrednu pobedu

ofk vrsac, vrsac

Vrščani su na stadionu pod kulom nastavili tradiciju nepobedivosti u duelima sa Slobodom i sa dva gola Miloša Milivojevića ostvarili važnu pobedu u borbi za plej-of.

Užičani su bili potpuno ravnopravni u prvih pola časa igre, kada su rivali vodili veliku borbu na sredini terena, ali je jedinu pravu priliku u uvodnim minutima meča imao najbolji pojedinac meča, Milivojević, kada je prodorom po levoj strani najavio svoju veliku igru, oštro šutirao po sredini gola, udarac lako odbranio golman Savić.

Od 35. minuta Vrščani su preuzeli inicijativu i posle deganžmana Novića i odličnog skoka Rikelmea, lopta je došla do Ivića, usledio je oštar udarac po zemlji, lopta se od stative odbila pravo na nogu Milivojeviću koji je imao lak zadatak da je plasira u praznu mrežu i donese veliku radost domaćem timu, 1:0.

Samo tri minuta kasnije Rikelme je oduzeo loptu protivniku blizu centra igrališta, krenuo ka golu i posle nekoliko koraka uputio pravu bombu na gol Slobode. Lopta je zamalo promašila cilj.

Na početku drugog poluvremena bek Vrščana Terzić bio je u silovitom prodoru, njegov udarac pogodio je spoljni deo mreže. Bila je to najava dominacije domaćih igrača na svim delovima terena. Užičani su jedinu priliku za pogodak imali u 61. minutu kada je, posle kornera koji je izveo Srbijanac, Rade Glišović udarcem glavom pogodio prečku Novićevog gola.

U 71. minutu viđen je najlepši trenutak na meču. Posle duplog pasa Todorvića i Rikelmea, ofanzivni bek Vrščana uputio je snažan i precizan udarac, golman Savić je krajnjim naporom odbio loptu, na pravom mestu našao se Milivojević i iz neposredne blizine po drugi put zatresao mrežu gostiju, 2:0.

Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 400, sudija: Stefan Đokić (Vlasotince), strelac: Milivojević u 35. i 71. minutu, žuti kartoni: Čejić, Blagojević (OFK Vršac), Mijang, Cvetić, Alić (Sloboda).

OFK VRŠAC: Nović, Žunić, Diuf, Lazevski (od 60. Perović), Terzić, Zoćević (od 80. Lainović), Milivojević, Vujić, Rikelme (od 90. Kilibarda), Ivić (od 60. V. Blagojević), Čejić (od 46. Todorović).

SLOBODA: Savić, Janković (od 78. Milanović), Cvetić, Rašković, Gajić (od 78. Tumbas), Silađi (od 78. M. Jovanović), Đukić (od 46. Čarls), Glišović, Srbijanac, Stanojević, Mijang (od 78. Alić).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS