Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: OFK Vršac samo do boda protiv Dubočice - | K-013 Portal

VRŠAC: OFK Vršac samo do boda protiv Dubočice

ofk vrsac, fudbal

Oko 500 ljubitelja fudbala u Vršcu neće dugo pamtiti slabu utakmicu 26. kola Prve lige Srbije na stadionu pod kulom u kojoj igrači OFK Vršca i Dubočice nisu prikazali mnogo od svog talenta.

Nijedna prilika, nijedna dobra kombinacija nisu našli svoje mesto u notesima izveštača, pamtiće se samo bod koji je i jednima i drugima, u odnosu na angažovanje, premija.

Leskovčani su u prvom poluvremenu imali nešto nalik na inicijativu, u prvih desetak minuta dva puta blago napadački zapretili, ali su brzo odustali od ideje da pokušaju da dođu do celog plena. Sa druge strane akcije OFK Vršca u prvih 45 minuta dugim loptama gradili su golman Nović i centarhalf Diuf pa je u skladu sa tim bio i napadački učinak. Vesisti OFK Vršca kretali su se isuviše slabo i loše da bi prihvatili loptu i kreirali napade u kontinuitetu.

Trener Vrščana Kostić, uvođenjem Todorovića i Rikelmea na početku drugog poluvremena, malo je razdrmao ekipu, igra OFK Vršca postala je smišljenija i organizovanija, ali ne toliko da bi se stvorila čak i poluprilika. Mladi defanzivac OFK Vršca Vukašin Kojić je ulaskom u finišu meča debitovao u Prvoj ligi Srbije i on je jedini koji će ovaj meč zauvek pamtiti.

U narednom kolu OFK Vršac gostuje ekipi RFK Novi Sad.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS