Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Košarkaši Vršca odneli pobedu iz kragujevačke hale Jezero - | K-013 Portal

VRŠAC: Košarkaši Vršca odneli pobedu iz kragujevačke hale Jezero

vrsac, kk vrsac

Košarkaši Vršca savladali su Radnički u kragujevačkoj hali Jezero, rezultatom 79:84 (16:26, 17:25, 16:11, 30:22).

Vrščani su držali konce u svojim rukama tokom celog prvog poluvremena. Kragujevčani su se mučili u napadu u prvoj četvrtini i prve poene postigli tek u 4. minutu meča. Uspeli su čak da svedu minus na pristojnih – 10 na kraju prvog dela igre. Međutim, u narednih 10. minuta Vrščani pojačavaju tempo i na poluvremenu imaju ogromnih 18 poena prednosti.

Ništa se novo nije desilo ni na startu treće deonice. Vrščani brzo stižu do maksimalnih +24 i tada su se svi prisutni oprostili od pobede. Ipak, Crveni iz minuta u minut smanjuju zaostatak i pred početak četvrte četvrtine stižu na – 13 (49:62).

Vršac odbija svaki pokušaj domaćina da stigne do jednocifrene razlike i na 3 minuta do kraja povećava prednost na +17. U tom momentu, budi se Tray Croft i uz pomoć novopridošlog Lamonta Westa i iskusnog Đorđa Milosavljevića, smanjuje prednost Vrščana na svega 4 poena razlike.

Radnički šalje goste na liniju slobodnih bacanja i brzim napadima pokušava da napravi potpuni preokret. Dva puta su Crveni imali šansu za izjednačenje, ali su oba šuta iza linije 6.75, Crofta i Labovića, završila na obruču. Najbolji igrač utakmice, Lamar Nelson, je sa penala, postavio konačan rezultat meča.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS