Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: KMF Forum domaćin Kupa Vojvodine u futsalu - | K-013 Portal

VRŠAC: KMF Forum domaćin Kupa Vojvodine u futsalu

kmf forum, vrsac, futsal

Klub malog fudbala Forum u petak, 22. decembra, u Centru Milenijum sa početkom u 20 časova, igra finale Kupa Vojvodine u futsalu protiv Tise.

Vrščani su na putu do prvog trofeja ove sezone najpre u osmini finala savladali Kraljevićevo iz Kačareva (6:2). U četvrtfinalu su, voljom žreba bili slobodni, dok su u polufinalu ubedljivo savladali Novu Pazovu (12:2).

Rival iz Novog Bečeja je do finala eliminisao dve ekipe iz Druge savezne lige, Leteći Holanđanin iz Vrbasa i Spartak iz Subotice, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

Igrači Foruma žele da pobedom u finalu završe godinu i nastave blistavi niz u kome do sada imaju deset uzastopnih trijumfa. Predstavnici Fudbalskog saveza Vojvodine posle utakmice uručiće pobednički pehar i novčane nagrade finalistima.

Osvajač Kupa Vojvodine plasiraće se u finale Kupa Srbije koje je na programu na proleće. Finalni meč Kupa Vojvodine, Forum – Tisa imaće i humanitarni karakter, sav prihod biće uplaćen za lečenje naše sugrađanke Tanje Tutić.

Ova vest je deo projekta Vršac uživo koji se sufinansira iz budžeta Opštine Vršac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS