Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Akreditovani seminar “Zelena biblioteka” 17. novembra u Gradskoj biblioteci - | K-013 Portal

VRŠAC: Akreditovani seminar “Zelena biblioteka” 17. novembra u Gradskoj biblioteci

vrsac, zelena biblioteka, seminar

Akreditovani seminar “Zelena biblioteka” održaće se u salonu Gradske biblioteke u Vršcu, u petak 17. novembra, sa početkom u 10 časova.

Struktura seminara je takva da pre svega pruža korisna saznanja i osvojena iskustva i biće prezentovana na dinamičan i zanimljiv način. Ukupno trajanje seminare je 6 radnih sati. Svaki polaznik seminara dobiće besplatan primerak priručnika i olovku sa semenima.

“Učesnici će na kraju seminara biti osposobljeni da samostalno kreiraju programe sa ekološkim temama i da to onda postanu redovne usluge u njihovim bibliotekama. Uz korišćenje priručnika i onlajn kontakt sa autorima seminara mogu da nastave sa daljim konsultacijama i zatraže pomoć za razvoj programa. Bibliotekari mogu postati koordinatori svojih biblioteka i zvanično se priključiti mreži „Zelene biblioteke“ i na taj način razmenjivati iskustva u mreži i u budućnosti”, saopštila je Gradska biblioteka Vršac.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS