Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VOICE: Za dezinformisanje javnosti zaduženi RTV Pančevo, Dunav Televizija i Vojvodina uživo - | K-013 Portal

VOICE: Za dezinformisanje javnosti zaduženi RTV Pančevo, Dunav Televizija i Vojvodina uživo

rtv pancevo, dunav televizija, vojvodina uzivo, voice, dezinformisanje javnosti

Istraživački portal VOICE iz Novog Sada objavio je tekst u kojem navodi da u Vojvodini postoji mreža medija bliskih vlastima, čija je uloga dezinformisanje javnosti.

„Gradi se paralelna medijska mreža koja spinom i dezinformacijama ima za cilj da utiče na javnost“, naveo je VOICE u tekstu, a prenela je Beta.

Dodaje se da je primetno da nekoliko portala objavljuju, gotovo istovremeno, identične tekstove kojima se napada opozicija, ili kojima se hvali vlast.

VOICE navodi da su u toj grupi mediji NS uživo, Vojvodina uživo, Novosadska televizija, 025.rs, RTV Pančevo, Dunav televizija, kao i portal Gradske info, čija je parola „pozitivna strana grada“, a koji je u vlasništvu Ognjane Starović, sestre državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Nemanje Starovića.

Portal je objavio i primere identičnih tekstova koje su navedeni mediji objavljivali istovremeno.

„Svi ovi tekstovi su prenošeni sa identičnim naslovima, a izvor im je bio uvek isti – tabloid 24sedam.rs. Jedan od osnivača ovog medija je Ostoja Mijailović, član Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik KK Partizan“, piše VOICE.

U članku se navodi da je portal NS uživo sada dobio i radijsku frekvenciju, a potom se navode dokazi iz kojih je vidljivo da je NS uživo blizak Srpskoj naprednoj stanci i biznismenu iz Novog Sada Marku Bosancu Bosketu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS