Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Frizerka Ljilja nakon 46 godina zatvorila salon, mušterijama se zahvalila putem bilborda (VIDEO) - | K-013 Portal

PANČEVO: Frizerka Ljilja nakon 46 godina zatvorila salon, mušterijama se zahvalila putem bilborda (VIDEO)

frizerka, ljiljana nikasinovic, pancevo, frzerski salon ljilja

Nakon tačno 46 godina neprekidnog rada frizerskog salona, ali i 49 godina radnog staža, Ljiljana Nikašinović odlučila je da salon zatvori i penzioniše se. Mušterijama se zahvalila putem bilborda.

U Pančevu se nalazi neobičan digitalni bilbord na kome piše: "Nakon 46 godina rada, frizerski salon Ljilja odlazi u istoriju. Hvala našim klijentima na decenijama poverenja i ljubavi“.


 
Ljilja se na dva bilborda zahvalila vernim mušterijama, koje, kako je rekla za N1, traže da se vrati na posao.
 
Frizerski salon "Ljilja" radio je tačno 46 godina – otvoren je 24. novembra 1977. godine, a zatvoren 24. novembra 2023.
 
"Predivno, to je nešto predivno. Ako voliš svoj posao i treba da se radi, ne mogu da opišem ljubav prema svom poslu. Do danas volim svoj posao i svoje mušterije", rekla je Ljiljana Nikašinović o tome kako je izgledalo držati salon 46 godina.
 
Objasnila je i kako je došla na ideju da se mušterijama zahvali na ovaj način.
 
 
"Ja sam živela jako skromno i skromno radila, nikad nigde nisam dala reklamu. Želela sam da se na neki način zahvalim, da vide mene i moje koleginice u gradu", navela je ona.
 
Nekadašnje mušterije se, kako je rekla, javljaju non stop.
 
"Pogotovo posle bilborda, to su suze, lepi komentari, čestitaju mi, srećni su. Kažu da im nedostajem i traže da i dalje radim, za mene nema penzije, tako su rekli", otkrila je.
 
Frizerski salon jeste zatvoren, ali je Ljilja, kako je rekla, inventar poklonila jednoj mladoj ženi.
 
 
"Ona nije iz Pančeva, učila je od mene i želela sam njoj da poklonim sve, osim mojih makaza, koje neću nikom pokloniti. One su vredne, levoruke, pošto sam ja levoruka, ostaju kod mene", ispričala je ona.
 
Kako je rekla, nema reči da se zahvali dragim mušterijama i svim Pančevcima.
 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS