Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Treneri Plesnog studija Lana iz PANČEVA predstavnici Srbije na Svetskoj skupštini mažoret sporta u Češkoj - | K-013 Portal

Treneri Plesnog studija Lana iz PANČEVA predstavnici Srbije na Svetskoj skupštini mažoret sporta u Češkoj

pancevo, plesni studio lana, bogdana kelca, bogdanka kelca, Svetska skupština mažoret sporta u Češkoj

Na nedavno održanoj godišnjoj skupštini Svetske asocijacije mažoret sporta u Hradec Kralove, Češka, dva istaknuta trenera iz Plesnog studija Lana, Kelča Bogdana i Bogdanka, ponosno su predstavili svoj klub, ističući rad mažoretkinja u Srbiji. Njihovo angažovanje rezultiralo je zauzimanjem mesta predstavnika Srbije u ovom prestižnoj svetskoj asocijaciji mažoretkinja.

Oduševljene prilikom da dele iskustva i unapređuju saradnju sa zemljama koje već imaju velike timove mažoretkinja, treneri su izrazili zahvalnost na ovoj prilici. Spremni su da svoje bogato znanje prenesu na decu i kolege trenere u Srbiji. Bogdanka Kelca, koja je i studentkinja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, ističe se i kao budući internacionalni trener. U martu će prisustvovati seminaru za internacionalne trenere u Slovačkoj, nakon čega će položiti završni ispit u Italiji u avgustu.

1d7ddeef cc47 4932 ba9c ab65705efdbf

"Radujemo se daljem razvoju i priznanju na međunarodnom nivou. Sa decom u našem klubu radimo kao profesionalci i posvećeni, obučeni treneri", kaže Bogdanka Kelca.

U narednim mesecima, treneri se pripremaju za seminar nacionalnih trenera u Hrvatskoj, a već su počeli sa pripremama svojih mladih talenata za nadolazeća takmičenja u martu u Hrvatskoj, kao i za Evropsko i Svetsko prvenstvo. U klubu se takođe očekuju brojni nastupi i važna dešavanja koja će biti tema razgovora u skorijoj budućnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS