Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STARČEVO: Džudisti Akademije "Jočić" uspešni na međunarodnom turniru u Bečeju - | K-013 Portal

STARČEVO: Džudisti Akademije "Jočić" uspešni na međunarodnom turniru u Bečeju

akademija jocic starcevo, judo, dzudo

Proteklog vikenda u Bečeju je održan međunarodni turnir u džudou na kome je učešće uzelo 480 takmilara iz 50 klubova, među kojima su bili i džudisti Akademije "Jočić" iz Starčeva, kojima je pripalo četiri finala.

Nikola Maletić je napravio izuzetak i prvi put, od početka godine na svojih 11 učešća, došao kući bez medalje, tj zauzeo je peto mesto.

Andrej Grković je svoj finalni meč nespretno izgubio i osvojio srebro, ali ponovo pokazao da mu uvek pripada mesto u raspodeli medalja.

Aleksa Petrović je takođe bio drugi ali već ozbiljno se pozicionira među najboljima na svakom takmičenju.

Vuk Milovanović je stariji pionir koji je već osvojio gotovo sve što je trebalo kao polerarac i mlađi pionir. Kao stariji pionir na predhodnim takmičenjima ubedljivo je pobeđivao svoje konkurente, pa je verovatno u Bečeju došlo do malog opuštanja što ga je koštalo titule.

Zlatna Antonina Nikolić već postaje "noćna mora" i to bez obzira u kojoj kat se pojavi. Preciznije rečeno, Antonina je u kratkom roku postala šampionka Vojvodine i vicešampionka Srbije a zatim je pokupila mnoštvo medalja na turnirima posle toga i naravno u Bečeju se okitila zlatom.

Treba napomenuti i da je trener Miroslav Jočić, prema statistici ubedljivo najuspešniji džudista našeg grada, višestruki šampion SFRJ, osvajač brojnih medalja na prvestvima Balkana Evropskim kupovima, Mediteranskim igrama, Evropskom prvenstvu i učesnik na Olimpijskim igrama u Barseloni nedavno u Sloveniji postao vicešampion Evrope a u Abu Dabiju je osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Sveta za veterane.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS