Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanko Pužić za Danas: Bez straha, izadjimo na izbore za miran i uređen sistem - | K-013 Portal

Stanko Pužić za Danas: Bez straha, izadjimo na izbore za miran i uređen sistem

stanko puzic, narodni pokret srbije, pancevo, izbori 2023

Prvi na listi za Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine koalicije Srbija protiv nasilja, Stanko Pužić iz Narodnog pokreta Srbije, rekao je za Danas da očekuje da će kampanja Srbija protiv nasilja u Vojvodini pre svega biti pristojna i da će se bazirati na razgovorima sa ljudima i vraćanju jednog normalnog načina života.

„Moramo da pokažemo ljudima da nemaju razloga da se plaše i da im jasno stavimo do znanja da svi zajedno moramo da promenimo stvari u ovoj zemlji. Moramo da shvatimo da je jako važno da u što većem broju izađemo na ove izbore, kako bismo mogli da živimo mirnom i u uređenom sistemu“, navodi Pužić.

Na pitanje kakvu kampanju očekuje sa druge strane, on ističe da tu nema dileme i da će kampanja SNS biti oštra i, pre svega, nasilna, pošto je to jedino što znaju da rade.

„Pretnje, ucene i vređanje je nešto što karakteriše tu stranku već punih 11 godina. Što se njihovih unutar stranačkih podela tiče ne bih komentarisao, zato što je to stranka u kojoj se pita samo jedan čovek, a u takvoj strukturi su podele, gotovo, nemoguće“, navodi Pužić.

Upitan kakvom se rezultatu na pokrajinskim izborima nada, sagovornik Danasa ističe da ne želi da kalkuliše procentima.

„Slušam ljude širom naše zemlje i mišljenja sam da će ovi izbori biti prvi od 2012. godine, na kojima će vladajući režim zadobiti ozbiljan udarac od naroda“, navodi Pužić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS