Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanko PužIć: Pančevo ne sme više nikad biti grad za političko I poslovno potkusurivanje - | K-013 Portal

Stanko PužIć: Pančevo ne sme više nikad biti grad za političko I poslovno potkusurivanje

stanko puzic, narodni pokret srbije

Šef poslaničke grupe Narodnog pokreta Srbije u skupštini AP Vojvodine Stanko Pužić ocenio je danas je da očekuje velike promene u Pančevu posle ovogodišnjih lokalnih izbora za Skupštinu grada.

"Pančevom iz koga su potekli mnogi velikani nikada više neće vladati ljudi sumnjive prošlosti iz drugih gradova kojima naš grad služi za političko i poslovno potkusurivanje. Neće se više dešavati da nas bilo ko ostavi u mraku samo zato što je “oprao” naše pare za gradsku rasvetu ili zarađivao na takozvanoj rekonstrukciji keja ili gradskog parka. Ne sme više nijedna stranka da uzurpira Javna preduzeća, škole i ostale ustanove u gradu, da maltretira i ucenjuje svoje zaposlene vožnjom na mitinge i nekim kapilarnim glasovima ili ostale građanke i građane članskom kartom vladajuće stranke u zamenu za mesto u vrtićima, socijalnu pomoć, radno mesto ili bilo šta drugo… Takvoj bahatosti i bezakonju uskoro dolazi kraj. Pančevo će biti grad bez nasilja sa nadom za bolju budućnost. Vreme je za okupljanje", izjavio je Pužić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS