Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SRBIJA PROTIV NASILJA - PANČEVO: Naši kontrolori su heroji izbornog dana i primeri patriotizma - | K-013 Portal

SRBIJA PROTIV NASILJA - PANČEVO: Naši kontrolori su heroji izbornog dana i primeri patriotizma

srbija protiv nasilja pancevo

Iz koalicije "Srbija protiv nasilja" Pančevo zahvaljuju se svim kontrolorima, članovima mobilnih timova i posmatrača koji su znanjem pokazali kako se brani država.

"Pokazali ste izuzetnu požrtvovanost i hrabrost na svim biračkim mestima i u odbrani svakog glasa. Uprkos brojnim neregularnostima, duplim spiskovima, bugarskim vozovima, kupovini glasova, zloupotrebama izlazaka izborne komisije na teren, usporavanju rada na biračkim mestima i ostalim "izumima" koje Srpska napredna stranka obilato koristi, jasno je da u režim u Pančevu ne uživa podršku građana i građanki, a jasno je i da takvog optimističnog rezultata ne bi bilo da nije bilo naših kontrolora i patrola. Hvala vam na toj nesebičnoj volji da svoju zemlju izvučete iz nedemokratskog blata! Vi ste heroji izbornog dana i primeri patriotizma", navode iz koalicije "Srbija protiv nasilja".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS