Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SEFKERIN: Tri zlata za Sefkerince na Trofeju Beograda - | K-013 Portal

SEFKERIN: Tri zlata za Sefkerince na Trofeju Beograda

sefkerin, boks

Sefkerinski kik bokseri kadetske klase Andrej Mrvić, Sava Vojinov i Dragan Josifov, trijumfovali su na 10. po redu jubilarnom “Trofeju Beograda” u disciplini borbe sanda fulkontakt, koji se održao 25. novembra, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Borci Sefkerinskog kluba Dragon su ubedljivo pobedili sve svoje rivale i osvojili najsjajnije odličja, odnosno trofeje Beograda, u tri težinske kategorije.

„Tri zlatne medalje naših kadeta su potvrda za mesto u samom vrhu srpskog borilačkog sporta u disciplinama borbe punog kontakta. Pripreme se nastavljaju u najačem programu, za meč u Pragu u Češkoj, koji se održava od 1. do 3 decembra“, navodi se u saopštenju sefkerinskog kluba.

Takmičare je predvodio trener Nikola Stankov bivši reprezentativac i šampion Srbije, a sefkerinski klub je na Trofeju Beograda predstavljao i savezni sudija Aleksandar Đurišić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS