Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PU PANČEVO: Saopštenje o stanju bezbednosti tokom januara 2024. godine - | K-013 Portal

PU PANČEVO: Saopštenje o stanju bezbednosti tokom januara 2024. godine

policijska uprava pancevo, stanje bezbednosti, pancevo

Policijska uprava Pančevo izdala je saopštenje o stanju bezbednosti u januaru 2024. godine.

Kako se navodi, primećeno je značajno smanjenje broja krivičnih dela, posebno imovinskih i dela povezanih sa javnim redom i mirom. Tokom meseca, evidentirano je ukupno 185 krivičnih dela, što predstavlja smanjenje od 9% u odnosu na isti period prošle godine.

Što se tiče saobraćajnih nezgoda, registrovano je 63 nezgode, od kojih je 31 imalo žrtve. U odnosu na prethodnu godinu, primećeno je smanjenje od 24% u broju nezgoda sa žrtvama. Ipak, broj prekršaja vozača pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci uvećan je u odnosu na prethodnu godinu.

U vezi sa migracijama, primećeno je smanjenje priliva i tranzita migranata na teritoriji Pančeva, uz smanjenje incidenata vezanih za njihovo učešće u narušavanju javnog reda i mira.

Upravni poslovi pokazuju porast izdavanja biometrijskih dokumenata, vozačkih dozvola i registrovanih vozila, dok je značajno više oružja predato u korist Republike Srbije u odnosu na prethodnu godinu.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS