Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PU PANČEVO: Od početka godine u saobraćaju nastradalo šest osoba, teško povređeno 15 - | K-013 Portal

PU PANČEVO: Od početka godine u saobraćaju nastradalo šest osoba, teško povređeno 15

policijska uprava pancevo, saobracajna policija, pancevo

Od početka godine na putevima na teritoriji Policijske uprave u Pančevu, u saobraćajnim nezgodama teško je povređeno 15 lica, a lakše 93 lica, dok je smrtno stradalo šest učesnika u saobraćaju. U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor je bila nepropisna brzina.

"Činjenica je da vam brzina neće uštedeti vreme već će vam, naprotiv, ostaviti manje vremena da reagujete na opasnost na putu. Takođe, činjenica je da propisno vezan sigurnosni pojas, kao i propisan i bezbedan prevoz dece u vozilu, u slučaju saobraćajne nezgode, za dve trećine smanjuje opasnost od stradanja.

Vežite pojas, bezbedno prevozite decu, sigurnost je na prvom mestu. Napominjemo da je pažnja na putu ključ bezbednosti, a mobilni telefon u saobraćajnom toku odvlači pažnju na ekran. Zato, ostavite telefon, i dok ste u saobraćaju uzmite sopstvenu bezbednost u svoje ruke.

Saobraćajna policija Policijske uprave u Pančevu želi vam srećan i bezbedan put!“, navodi se u saopštenju za javnost PU Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS