Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website POZIV ZA PODRŠKU: Aktivistički kamp za mlade Pančevce - | K-013 Portal

POZIV ZA PODRŠKU: Aktivistički kamp za mlade Pančevce

kompas, aktivisticki kamp, pancevo

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side — KOMPAS, poziva sugrađane i sugrađanke na podršku inicijativi "Aktivistički kamp". Cilj ovog programa jeste motivisati mlade Pančevce da postanu aktivni članovi zajednice, negujući ljubav prema svom gradu i kolektivistički duh.

U Pančevu živi oko 5300 srednjoškolaca, a manje od 100 je uključeno u društvene aktivnosti. Opadanje angažovanja mladih primećuje se ne zbog njihovog nezainteresovanja, već zbog nedostatka adekvatnih prilika za uključivanje u život zajednice. KOMPAS veruje da su mladi nosioci svetle budućnosti, te se ulaže u njih kako bi se opravdala izreka da na mladima svet ostaje.

Aktivistički kamp, pokrenut od strane organizacije KOMPAS, predstavlja priliku za mlade da steknu znanja, veštine i iskustva neophodna za samostalnost, inovativnost i društvenu odgovornost. Kroz radionice, cilj je povezivanje srednjoškolaca i organizacija, te inspirisanje mladih da usmere svoju energiju ka jačanju društvene odgovornosti.

KOMPAS, sa preko 25 godina iskustva u radu s mladima, s ponosom predstavlja ovaj jedinstven program u Srbiji. Aktivistički kamp je deo posvećenosti budućim liderima promena u Pančevu.

Podrška je ključna: Sugrađani mogu podržati ovu inicijativu donacijom. Svaka donacija će biti udvostručena od strane Trag fondacije. Cilj je prikupiti 3500 dolara, koje će se investirati u organizaciju petodnevnog kampa za 20 srednjoškolaca iz Pančeva.

Načini za uplatu donacije:

  • Broj računa: 340-1000064103-64
  • Svrha uplate: Donacija za Aktivistički kamp
  • Primalac: KOMPAS


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS