Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Zeleno-levi front poziva zainteresovane da postanu kontrolori na predstojećim izborima - | K-013 Portal

PANČEVO: Zeleno-levi front poziva zainteresovane da postanu kontrolori na predstojećim izborima

zeleno levi front pancevo, kontrolori na izborima

Zeleno-levi front u Pančevu, u okviru koalicije „Srbija protiv nasilja“ poziva sve zainteresovane da budu kontrolori na predstojećim izborima. 

"Očekujemo ljude koji će zajedno sa nama 17. decembra pomoći da izbori proteknu u skladu sa zakonom. Samo ujedinjeni u čvrstim stavovima da branimo zakonski proces slobodnog i samostalnog odabira političke opcije od strane svakog građanina, možemo govoriti o vrednostima koje zastupa lista "Srbija protiv nasilja".

Svi zainteresovani kontrolori mogu doći 12.11. u periodu od 13:00 do 17:00 časova u prostorijama Zeleno-levog fronta u ulici Cara Dušana 33 ili nam pišite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na naše Facebook i Instagram stranice. Zeleno-levi front se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su do sada iskazali inicijativu za učešćem u kontroli izbornog procesa", dodaje se u saopštenju. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS