Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Važni bodovi za takmičare SD "Pančevo 1813" pred finale KUP-a Srbije - | K-013 Portal

PANČEVO: Važni bodovi za takmičare SD "Pančevo 1813" pred finale KUP-a Srbije

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Treće kolo Kupa SS Srbije za mlađe kategorije, vazdušnom puškom i pištoljem održano je ovog vikenda u Nišu. Na takmičenju su članovi Streljacke družine “Pančevo 1813 “ imali sedam nastupa. Osvojili su četiri medalje i važne bodove za učešće u Finalu Kupa SS Srbije koje će biti održano narednog vikenda u Novom Sadu.

U Finalu će nastupiti mlađi juniori Marko Ninković pištoljem i Iva Rakonjac puškom, kadet pištoljem Andrej Jeftenić, Jovan Kondić pištoljem u kategorijama kadeta i pionira a Ognjen Bunčić u kategorijama pionira i kadeta puškom i pionira pištoljem.

Iva je prva mlađa juniorka vazdušnom puškom, Marko je prvi mlađi junior pištoljem, Ognjen je prvi pionir puškom, a Jovan treći pionir pištoljem.

Iva Rakonjac je osvojila zlatnu medalju sa rezultatom od 399 krugova (39 centara i 1devetka) u kategoriji mlađih juniorki puškom, a Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem sa rezultatom od 559 krugova.

Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira puškom sa vusokim rezultatom od 185 krugova, a standardnom puškom je nastupio sa 559 krugova u kategoriji kadeta, bez bodova ali se plasirao u finale na osnovu bodova iz prethodnog kola.

Jovan Kondić je osvojio bronzanu medalju sa 172 kruga pištoljem u kategoriji pionira, a u kategoriji kadeta je osvojio osmo mesto sa 537 krugova i nova 3 boda za Finale.

Andrej Jeftenić je osvojio peto mesto u kategoriji kadeta pištoljem sa 544 kruga i novih šest bodova koji su mu osigurali učešće u Finalu Kupa.

Nemanja Đorđević je sa rezultatom od 565 krugova puškom ostao bez dodova, a 4 boda od ranije mu nije bilo dovoljno za učešće u Finalu mlađih juniora.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS