Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Uspešan vikend za Streljačku družinu "Pančevo 1813" - | K-013 Portal

PANČEVO: Uspešan vikend za Streljačku družinu "Pančevo 1813"

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Drugog dana „Walther yought cup-a“, koji se održao u nedelju, 26. novembra, u Smederevu, takmičili su se strelci po kategorijama do 16, do 18 i do 21 godine starosti , a pančevački strelci su osvojili četiri medalje.

Iva Rakonjac je sa rezultatom od 625,5 krugova osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki do 18 godina puškom, a Aleksa Rakonjac je sa rezultatom od 623,2 kruga osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 21 godine puškom.

Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 563 kruga u kategoriji juniora do 21 godine pištoljem, a Marko Ninković je osvojio bronzanu medalju sa rezultatom od 558 krugova u kategoriji do 18 godina pištoljem.

Stefan Kešišjan je sa rezultatom od 527 krugova pištoljem znatno doprineo ekipi Streljačke družine „Pančevo 1813“.

Nastupili su i mladi takmičari, Nemanja Đorđević sa 577,9, Ognjen Bunčić sa 588,3 i Ana Negovanović sa 537,3 kruga vazdušnom puškom do 16 godina. Kao i pištoljem Ognjen Bunčić sa 520 i Andrej Jeftenić sa 511 krugova, što će im koristiti u daljem razvoju i takmičenjima.

Trećeg dana su se svi takmičari borili u jedinstvenoj juniorskoj kategoriji do 21 godine starosti. Tri takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“ se plasiralo u finale, ali im je nedostajalo malo spotske sreće za osvajanje medalja.

Aleksa Rakonjac se plasirao u finale juniora puškom na trećoj poziciji sa rezultatom od 625,9 krugova, u finalnom meču je osvojio četvrto mesto, ali je bio i najuspešniji junior iz Srbije.

Iva Rakonjac se plasirala u finale juniorki puškom na šetoj poziciji sa 625,9 krugova, a u finalnom meču je osvojila peto mesto i bila druga od takmičarki iz Srbije.

Marko Ninković se plasirao u finale juniora pištoljem na četvrtoj poziciji, sa rezultatom od 563 kruga, a u finalnom meču osvojio peto mesto i bio drugi od juniora iz Srbije.

Velimir Ninković je nastupio sa 542 kruga pištoljem, što je bilo nedovoljno za ulazak u finale.

Već narednog vikenda će juniori Streljačke družine „Pančevo 1813“ nastupiti na međunarodnom turniru u Zagrebu, a najmlađi takmičari na petom kolu Lige pionira Vojvodine u Kikindi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS