Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Uspešan vikend za Streljačku družinu „Pančevo 1813“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Uspešan vikend za Streljačku družinu „Pančevo 1813“

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održano četvrto kolo lige pionira Vojvodine vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem su takmičari iz Streljačke družine “Pančevo 1813“ imali dvanaest nastupa.

Ekipa pionirki, vazdušnom puškom, je osvojila drugo mesto, a Ana Negovanović je zauzela peto mesto. Takođe su nastupile i Ana Petković, Elena Flora i Ivana Ančić. Za mušku ekipu puškom su nastupili Ognjen Bunčić, Oliver Zoraje i Nikola Flore.

Ognjen Bunčić je, u kategoriji pionira vazdušnim pištoljem, osvojio ubedljivo prvo mesto sa rezultatom od 179 krugova, Jovan Kondić je osvojio srebrnu medalju sa 174 kruga, a nastupili su i Nikola Flora i Oliver Zoraje koji su dali znatni doprinos da i ekipa pionira pištoljem osvoji prvo mesto.

Ekipa mlađih juniora vazdušnim pištoljem iz Streljačke družine “Pančevo 1813″ je osvojila prvo mesto, čemu je najviše doprineo Marko Ninković koji je osvojio srebrnu medalju sa 554 kruga, kao i Jovan Kondić koji je treći kadet sa 526 i Ognjen Bunčić koji je četvrti kadet pištoljem sa 523 kruga. Ekipa kadeta pištoljem je takođe prva, a pored Jovana Kondića i Ognjena Bunčića nastupili su i Andrej Jeftenić sa 494 i Nikola Flora sa 389 krugova.

Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila treće mesto, a Ognjen Bunčić, koji je junak dana jer je nastupao u svim kategorijama puškom i pištoljem, je osvojio bronzanu medalju sa 566 krugova. Nastupili su još Nemanja Đorđević sa 546 i debitant Andrej Jeftenić sa 461 krugom. Ana Negovanović je deveta kadetkinja sa 342 kruga puškom.

Naredno kolo Lige pionira Vojvodine će biti 4. decembra u Kikindi, a za mlađe juniore krajem januara u Vrbasu.

Takođe proteklog vikenda, u Smederevu je organizovan 20. Memorijalni turnir, serijskom vazdušnom puškom, u čast Želibora Mladenovića, uspešnog takmičara iz Smedereva, koji nas je prerano napustio.

Nastupila je ženska ekipa seniorki iz Streljačke družine “Pančevo 1813“ i Dalibor Pavlović (346) . Iako su rezultati bili u drugom planu, natupile su Mirjana Stojanović sa 349, Snežana Fodor sa 301 i Zorica Prvulj sa 275 krugova i dobile učesničku plaketu od porodice Mladenović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS