Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Uspešan vikend za plivače Dinama na takmičenju u Beogradu - | K-013 Portal

PANČEVO: Uspešan vikend za plivače Dinama na takmičenju u Beogradu

pk dinamo, pancevo, plivanje

Prethodnog vikenda, od 14. do 17. marta, održano je prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović". Plivački klub "Dinamo" predstavljalo je 8 plivača, koji su osvojili 7 medalja. 

Najuspešnija po broju osvojenih medalja je bila Dagmar Husarik, koja se na ovom prvenstvu okitila sa 3 medalje. Ona je osvojila bronzanu medalju u disciplini 200 metara delfin u apsolutnoj konkurenciji, dok je u istoj disciplini bila druga i doplivala do srebrne medalje u kategoriji starijih juniora. Srebrna je bila i na 100 metara delfin u kategoriji starijih juniora.

Pored Dagmar, medaljama su se u ženskoj konkurenciji okitile i Anja Crevar i Andrea Poljak. Andrea je u disciplini 50 metara ledjno doplivala do bronzane medalje u kategoriji mladjih juniora. Anja Crevar, naša najtrofenija plivačica, i ovog puta je blistala doplivavši do zlatne medalje u disciplini 200 metara slobodno u seniorskoj konkurenciji.

IMG 6262

U muškoj kategoriji, u konkurenciji mladjih juniora, medaljama se okitio Ćirković Martin. Martin je plivajući prsnim stilom na 100 metara doplivao do bronzane medalje, dok je na 200 metara prsno osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.

Takmičare je predvodila trener Biljana Šondić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS