Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U nedelju interaktivne radionice o zdravim stilovima života - | K-013 Portal

PANČEVO: U nedelju interaktivne radionice o zdravim stilovima života

interaktivna radionica za trudnice, pancevo, kompas

U nedelju, 25. februara, Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS, zajedno sa Asocijacijom „Duga“, organizovaće tri interaktivne radionice o zdravim stilovima života.

Dve radionice su namenjene osobama koje su starije od 45 godina, a jedna za trudnice i njihove partnere.

Radionice se održavaju u okviru „Momentum“ programa koji radi zajedno s vladama, lokalnim i međunarodnim privatnim organizacijama, kao i organizacijama civilnog društva, kako bi ubrzali napredak u zdravstvenim uslugama za majke, novorođenčad i decu. Gradeći dalje na temelju postojećih dokaza i iskustvu u implementaciji globalnih zdravstvenih programa i intervencija, omogućavamo razvoj novih ideja, partnerstava i pristupa, i jačamo otpornost zdravstvenih sistema.

Cilj ovih radionica je podsticanje i učenje građana kako u okviru svojih porodica negovati zdrave stilove života cele porodice, ali očuvati i zdravlje pojedinca.

Sve radionice će se održati u Medijskom skloništu, na adresi Zmaj Jovina 19a.

Dva termina za radionicu namenjenu starijima od 45 godina su u 11 i 13 časova, a termin za radionicu namenjenu trudnicama i njihovim partnerima je u 15 časova.

KOMPAS navodi da su radionice besplatne i ne sadrže prodaju i promociju proizvoda i preparata.

Za učešće u radionici, možete se prijaviti OVDE.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS