Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO u haosu: Novogodišnja rasveta svetli, infrastruktura tone - | K-013 Portal

PANČEVO u haosu: Novogodišnja rasveta svetli, infrastruktura tone

novogodisnja rasveta pancevo, pancevo

U Pančevu, dok građani razmišljaju koju Novu godinu slave, lokalne vlasti nastavljaju s neodgovornim trošenjem javnih sredstava na apsurdne projekte, što jasno pokazuje besmisao u potrošnji javnog novca.

Najnovija informacija otkriva da je neko iz gradske vlasti u ime građana Pančeva potrošio neverovatnih 10.000 evra za novogodišnju rasvetu, koja svetli jače od standardnog gradskog osvetljenja, što je dodatni apsurd.

Ovaj cirkus dodatno je pojačan činjenicom da novogodišnja rasveta već svetli više od 1500 noći, što izaziva ne samo podsmeh već i opravdano pitanje - da li je ovo najdugotrajnija novogodišnja rasveta na svetu?

Građani Pančeva ne smeju biti taoci vlasti koje se ponašaju kao klovnovi, umesto da ozbiljno rade na korist građana. Ovo je samo još jedan primer nebrige vlasti za javni interes. Umesto trošenja novca na beskorisne projekte, vlasti bi trebalo da preuzmu odgovornost i posvete se stvarnim potrebama građana. Ako se nešto nominuje za Ginisovu knjigu rekorda, to bi trebalo da bude uspeh lokalne samouprave u rasipanju novca.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS