Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U četvrtak, 30. novembra, drugi Virtuelni sajam zapošljavanja - | K-013 Portal

PANČEVO: U četvrtak, 30. novembra, drugi Virtuelni sajam zapošljavanja

virtuelni sajam zaposljavanja, pancevo

Nacionalna služba za zapošljavanje u četvrtak, 30. novembra od 10 do 16 sati organizovaće drugi Virtuelni sajam zapošljavanja uz korišćenje moderne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup.

Jelena Šinik, direktorka NSZ filijala Pančevo kaže da je na Sajmu obezbeđeno učešće kompanija koje traže nove zaposlene, a neograničen je broj registrovanih učesnika, jer se Sajam organizuje na teritoriji cele Srbije.

„Zainteresovani će imati priliku da razgovaraju sa poslodavcima. Na ovom sajmu mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Registracija na web platformi je jednostavna, a svi koji se registruju dobijaju lični nalog koji će moći da koriste na sajmovima koji će se ubuduće organizovati“, kaže Šinik.

Osim što će svi posetioci sajma moći da razgovaraju sa poslodavcima, moći će da saznaju i kako se piše radna biografija, kao i da se prijave na ponuđene poslove.

„Učešće na Sajmu je besplatno i može da se pristupi sa bilo kog uređaja, mobilnog telefona, kompjutera i to bez potrebe instaliranja bilo čega. Tokom trajanja Sajma učesnicima će biti omogućen kontakt sa poslodavcima, a tu će biti i zaposleni iz Nacionalne službe za zapošljavanje koji će takođe davati inormacije“, kaže direktorka Šinik.

Jelena Šinik ističe da oni koji žele da se prijave na Virtuelni sajam zapošljavanja trebalo bi da pripreme radnu biografiju i snime je u pdf formatu kako bi mogli odmah da je prilože poslodavcima. Zainteresovani mogu da se registruju na www.nsz-virtuelnisajam.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS