Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u sredu, 15. novembra - | K-013 Portal

PANČEVO: Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u sredu, 15. novembra

proglas, pancevo, tribina

ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

Na ovom događaju će biti predstavljen tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative ProGlas, a posetioci će biti pozvani da podrže i potpišu inicijativu.



Na tribini će se govoriti javne tužiteljke Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Bojana Savović i Milena Božović, pesnik, književni kritičar, esejista i izdavač Gojko Božović i pozorišni kritičar, teatrolog i univerzitetski profesor Ivan Medenica, dok će moderator biti novinar Nenad Živković.

Inicijativu ProGlas, koju je do sada potpisalo preko 70.000 građana, među kojima i više desetina javnih ličnosti, pokrenuli su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.



Inicijativu možete potpisati na: proglas.co.rs

Organizatori mole zainteresovane da unapred potvrde dolazak na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na broj telefona 060/505-52-65.,



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS