Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Tamiš u drugom poluvremenu slomio otpor Pazara - | K-013 Portal

PANČEVO: Tamiš u drugom poluvremenu slomio otpor Pazara

kk tamis, novi pazar, kosarka

U 13. kolu AdmiralBet KLS košarkaši Tamiša su na domaćem terenu savladali ekipu Novog Pazara rezultatom 109:82. U prvom poluvremenu viđena je izjednačena borba sa dosta poena na obe strane.

Gosti su na startu meča imali deset poena prednosti (3:13), no Tamiš se preciznim šutem sa distance rezultatski vraća u meč. Prvu četvrtinu gosti su rešili u svoju korist rezultatom 19:22. Drugi kvartal pripašće domaćoj ekipi, koja je na poluvreme otišla sa poenom više (51:50).

U drugom poluvremenu izabranici Bojana Jovičića pojačavaju nivo agresivnosti i čvrstine na obe strane terena, na šta desetkovana ekipa Pazara nije uspela da odgovori. Sjajna realizacija za tri poena domaćih (16/27), veliki broj asistencija (23) i dvocifrena prednost u skokovima bili su recept za ubedljivu pobedu pred domaćim navijačima.

Da se radi o odličnoj timskoj partiji govori podatak da je sedam igrača Tamiša meč završilo sa dvocifrenim brojem poena: Andrews 19, Terzić 16, Čupković 16, Rakočević 13, Pajić 13, Grković 11 i Treacy 10 poena. Kapiten Stanojević postigao je 3, Kojadinović 6 i Ćurčić 2 poena. Krstić nije uspeo da se upiše u strelce.

Kod gostiju odličan je bio Islamović sa 27 poena (6 trojki), pratili su ga Karapandžić sa 16, Stanković sa 13 i Gutalj sa 12 poena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS