Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Sloboda pobedila KK Tamiš - | K-013 Portal

PANČEVO: Sloboda pobedila KK Tamiš

pancevo, kk tamis, kk sloboda

U 15. kolu AdmiralBet KLS košarkaši Tamiša pretrpeli su deseti ovosezonski poraz, izgubivši na domaćem terenu od Slobode rezultatom 76:79.

Pančevci su dobro počeli meč i zahvaljujući čvrstoj odbrani i dobrim rešenjima u napadu su prvu četvrtinu rešili u svoju korist 21:11.

Nakon toga, gostujuća ekipa sa znatno više energije i koncentracije ulazi u drugu četvrtinu, u kojoj smanjuje prednost domaćih i na poluvreme odlazi sa poenom zaostatka (42:41). U trećoj četvrtini Sloboda je stigla i do dvocifrene prednosti, no Tamiš se na kraju četvrtine konsolidovao i u poslednji kvartal ušao sa tri poena zaostatka. Promašena bacanja i brzopletost u napadu su presudili Tamišu, koji je za svaki loš potez bio kažnjen na drugoj strani. Na kraju, precizan šut za tri poena i sa linije slobodnih bacanja doneli su gostima zasluženu pobedu.

Najbolji strelci u redovima Slobode bili su Đekić sa 17, Henson i Ćubić sa 14, odnosno Finch sa 12 poena. U ekipi Tamiša Čupković i Andrews su postigli po 20 poena, Treacy je dodao 10, a Grković 7 poena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS