Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Saša Gambiroža objavio singl “Ljubav je dete” (VIDEO) - | K-013 Portal

PANČEVO: Saša Gambiroža objavio singl “Ljubav je dete” (VIDEO)

sasa gambiroza, pancevo, ljubav je dete

Talentovani pančevački muzičar Saša Gambiroža objavio je svoj edmi singl, pesmu “Ljubav je dete”.

Reč je o baladi za koju je solo gitaru odsvirao sjajni gitarski virtuoz i umetnik Mladen Pecović koji je, kako Saša kaže, doneo poseban univerzum i šmek njegovom novom singlu.

Saša je, inače, na master studijama na Fakuktetu za kulturu i medije, a istovremeno je i treća godina srednje muzičke škole “Jovan Bandur” u Pančevu, na smeru Solo pevanje kod profesorke Ivane Josić.

Do sada je objavio šest pesama: “Tonem”, “Dodiri”, “Porazi”, “Ples i strast”, “Gledam kako igras” i “Ma ćao bejbe”, sada je tu “Ljubav je dete”, a do kraja godine publika ce imati priliku da čuje jos tri njegove – “U klubu je vruče”, “Pogledi u gužvi” i “Pogledaj u nebo”.

U martu će publika moći dačuje Sašu GAmbirožu i njegov bend na tri lokacije u Beogradu: 3. marta u Galeriji Polet, 12. Ili 19. marta- u biblioteci “Filip Višnjić” gde će nastupiti samosstalno sa akustičnom gitarom i 27. marta u Vikasha Jazz Clubu.

Poslušajte pesmu “Ljubav je dete”:



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS