Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Saša Gambiroža na večeri kantautora 29. novembra u Beogradu - | K-013 Portal

PANČEVO: Saša Gambiroža na večeri kantautora 29. novembra u Beogradu

sasa gambiroza, pancevo

Kantautor iz Pančeva Saša Gambiroža sa svojim bendom „Nestašni“ nastupiće u sredu, 29. novembra na večeri kantautora u Vikasha jazz klubu u Beogradu.

Vikasha je jazz klub koji je otvoren ovog leta u Beogradu i od samog otvaranja vlasnici pokušavaju da naprave jedno lepo i prijatno mesto za sve.

U Vikasha jazz klubu 29. novembra biće organizovano veče kantautora na kom će imati prilike da nastupi 11 kantautora. Klub se nalazi u Lominoj 14 u Beogradu.

Milan Petrović, organizator večeri kantautora u ovom klubu kaže da je to njegova zamisao kao dugogodišnjeg kompozitora i autora.

„Želim da stvorimo prostor za ljude koji rade na svojim pesmama a po meni su neopravdano zapostavljeni. Veče je zamišljeno kao predstavljanje autora u formi koja je njihova, dakle, samostalno ili u pratnji kolega ili muzičke matrice. Svaki autor ima mogućnost da se predstavi sa dve kompozicije. Nadam se da ćemo ovim putem osnažiti autorsku scenu i autorima dati vetar u leđa da još više stvaraju. Nagrade su simbolične, baš zato što ovo ne shvatamo kao takmičenje“, rekao je Milan Petrović.

Učesnici 29. novembra će biti Stefan Bogosavljević, Dragan Tošić, Jelena Bjeković, Kosta Stojadinović, Bojana Tomašević i bend “Krilat i beo”, Saša Gambiroža i “Nestašni”, Cornelius Nolen, Dve čađave dvocevke, Tamara Milović, Tina Perić i Duo “Asonanca”.

Za sve koji se nisu ovaj put prijavili, naredno veče kantautora u Vikasha jazz klubu je 24. januara 2024. godine, napominju organizatori.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS