Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Predstava „Otac“ 4. decembra u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Predstava „Otac“ 4. decembra u Kulturnom centru

predtava otac, kulturni centar pancevo, pancevo

Pozorišna predstava Ateljea 212 „Otac“ Florijana Zelera na repertoaru je Kulturnog centra Pančevo u ponedeljak, 4. decembra od 19:30 časova.

Predstavu je režirao Paolo Mađeli. Igraju Voja Brajović, Hana Selimović, Ivan Mihailović, Marko Grabež, Dragana Varagić i Isidora Simijonović.

Karte po ceni od 1.800 dinara mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra Pančeva.

Drugi deo Zelerove dramske trilogije („Majka“, „Otac“ i „Sin“) je tragikomična porodična priča fokusirana na ostarelog oca koji se bori sa demencijom. Zeler, baveći se procesom starenja i, u datim okolnostima, izvrnutim odnosom oca i ćerke, dovodi u pitanje i postojanost kategorija istine i realnosti.

Ova predstava priča o demenciji u porodici o odnosu oca i ćerke,o ljubavi i gubitku. Intimna priča koja nam pomaže i omogućava da otvorimo vrata sopstvenog doma ,osvrnuti se i pogledati ka sopstvenim korenima, porodici, u oči onima koji nas okružuju. Tekst pri tome provocira žanrovskom namernom nedorečenošću, koja nas šeta od psihološkog trilera do tragikomedije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS