Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Pozorišni programi za decu u martu u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Pozorišni programi za decu u martu u Kulturnom centru

kulturni centar panceva, program za decu

Svake subote od 12 sati u dvorani Kulturnog centra na programu je Pozorišni matine, u okviru kojeg u martu mesecu možete pogledati četiri sjajne dečije predstave – „Per Gint u kraljevstvu trolova“ Malog pozorišta Duško Radović, „Čarobnjak iz Oza“ Dečije scene ,,Pođi tuda...“ KC Pančeva, „Alisa u zemlji čuda“ Alegreto teatra iz Vršca i „Princeza na zrnu graška“ Dečije scene ,,Pođi tuda...“ KC Pančeva.

U subotu, 9. marta u 12 sati na programu je pozorišna predstava „Per Gint u kraljevstvu trolova“ Malog pozorišta Duško Radović inspirisana dramom Henrika Ibzena, i u režiji Isidore Goncić. Uloge u predstavi tumače Đorđe Stojković, Katarina Dimitrijević, Ivana Adžić, Nenad Radović, Lana Adžić. Predstava „Per Gint u kraljevstvu trolova“ je priča o odgovornostima, odrastanju, hrani, smehu, spavanju, igri, i najvažnijem pitanju od svih: zašto svaki dan ne večeramo čokoladu? Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra, i na dan igranja po ceni od 700 rsd.

U subotu, 16. marta u podne, najmlađa publika će uživati u predstavi „Čarobnjak iz Oza“ dečije scene „Pođi tuda“ Kulturnog centra Pančeva. Režiju potpisuje Nenad Gvozdenović a uloge tumače Marina Vodeničar, Jasmina Večanski/Milena Predić, Jovan Popović, Ksenija Perduh, Miroslav Žužić i Branislav Radovanović. Priča prati devojčicu Doroti i njenog psa Toto-a iz Kanzasa i njihovo proputovanje kroz čudesnu zemlju Oz, na kom upoznaju Severnu Čarobnicu, Strahinju Strašila, Gvozdena limenog drvoseču i Krunoslava Lavića Lava. Oni joj postaju prijatelji i saputnici ka zamku misterioznog Čarobnjaka iz Oza, jer je on jedini koji može Doroti da vrati u Kanzas a njenim drugarima ispuni snove o kojima sanjaju čitav život. Čarobnjak međutim, traži od njih da za uzvrat eliminišu Opaku Zapadnu Vešticu. Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra, i na dan igranja po ceni od 500 rsd.

U 12 sati u subotu, 23. marta, na programu je dečija predstava za uzrast od 4 i više godina, „Alisa u zemlji čuda“ Alegreto teatra iz Vršca. Uloge tumače Marija Pantin, Petar Kokinović, Katarina Orešan, Nemanja Milunović, Bojan Simić i Predrag Grujić. U ovoj fantastičnoj produkciji Alegreto Teatra, Alisa će se susresti sa šašavim blizancima, cvećem koje peva i govori, ogromnom gusenicom koja se pretvara u leptira, mačkom koja izvodi vratolomije i, naravno, Ludim Šeširdžijom. Ali brzo će shvatiti da Zemlja Čuda nije samo mesto čudnih stvorenja i šarenih pejzaža - ona je u opasnosti! Crvena kraljica preti da uništi ovaj čarobni svet, i Alisa odlučuje da preuzme odgovornost i pomogne svojim neobičnim prijateljima u Zemlji Čuda. Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra, i na dan igranja po ceni od 500 rsd.

Poslednja predstava u martu na programu je u subotu, 30. mart, u 12.00. Reč je o predstavi „Princeza na zrnu graška“ u produkciji dečije scene ,,Pođi tuda...“ KC Pančeva, u režiji Vladana Đurkovića, i u dramatizaciji Nine Džuver. Uloge tumače Brankica Sebastijanović, Anita Stojadinović, Nataša Balog i Mladen Vuković. Predstava "Princeza na zrnu graška", prema motivima Hansa Kristijana Andersena, donosi nezaboravnu priču o ljubavi, istrajnosti i domišljatosti. Brankica Sebastijanović deli svoje iskustvo iz predstave ističući važne pouke o strpljenju, upornosti i domišljatosti koje se provlače kroz ovu predivnu priču. Upravo su te vrednosti ključne za pronalaženje prave ljubavi i ostvarenje snova, a kroz lik princa i princeze, publika će se iznova osvestiti o njihovom značaju. Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra, i na dan igranja po ceni od 500 rsd.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS