Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju - | K-013 Portal

PANČEVO: Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

uvodjenje u vojnu evidenciju, pancevo

Ministarstvo odbrane poziva sva lica muškog pola, državljane Republike Srbije, rođena 2006. godine i starijih godišta (rođeni 1994. – 2005.) koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju, da se jave u Centar ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Pančevo, Ulica Miloša Obrenovića br. 1, sprat 4, soba 10, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se ponedeljkom, sredom i petkom u periodu od 15.01. do 29.02.2024.godine u vremenu od 09.00 do 13.00 časova, a nakon toga, po pojedinačnom pozivu, tokom cele godine.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu.

– Ukoliko ne posedujete ličnu kartu, na uvid poneti drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu – važeću putnu ispravu. Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

Informacije o uvođenju u vojnu evidenciju mogu se dobiti u Centru MO za lokalnu samoupravu nadležnom prema mestu prebivališta, nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije u inostranstvu i na sajtu MO www.mod.gov.rs u sekciji „obaveze odbrane“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS