Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Podneta krivična prijava zbog krađe na decembarskim izborima (VIDEO) - | K-013 Portal

PANČEVO: Podneta krivična prijava zbog krađe na decembarskim izborima (VIDEO)

srbija protiv nasilja, pancevo, krivicna prijava, izborna kradja, dovozenje biraca iz sapca

Predstavnici stranaka koalicije "Srbija protiv nasilja" koje deluju na teritoriji grada Pančeva, podneli su danas krivičnu prijavu protiv NN lica zbog krađe na decembarskim parlamentarnim i pokrajinskim izborima.

Danas su u izjavi za K-013 portal istakli da su njihovi aktivisti, kao i građani, snimili organizovan dolazak lažnih birača iz Šapca tokom izbornog dana.

"Njih su dovozili do biračkog mesta gde su ih prihvatili članovi SNS koji su ih zatim sproveli na glasanje. Uz uobučajni izborni "folklor" SNS koji podrazumeva duple biračke spiskove van biračkog mesta jasno je da se na poslednjim parlamentarnim i pokrajnskim izbprima kralo i u Pančevu. Očito da zvanični rezultati izbora u Pančevu ne odslikavaju ni blizu pravu volju građana. Predali smo krivičnu prijavu kako bi obezbedili slobodne izbore i vratili Pančevu duh slobode koji je vlast Srpske napredne stranke ugušila", rekao je, između ostalog, Predrag Patić ispred koalicije "Srbija protiv nasilja".

 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS