Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Održano takmičenje „Šta znaš o zdravlju?“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Održano takmičenje „Šta znaš o zdravlju?“

sta znas o zdravlju, takmicenje, pancevo

Tradicionalno gradsko takmičenje „Šta znaš o zdravlju?”, namenjeno osnovcima i srednjoškolcima iz Pančeva, održano je 21. i 22. marta, u organizaciji Crvenog krsta Pančevo i uz podršku Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

U kvizu su učestvovala 32 đaka iz sedam škola: OŠ „Miroslav Antić Mika“, OŠ „Stevica Jovanović“, OŠ „Đura Jakšić“, OŠ „Moše Pijade“ Ivanovo, OŠ „Dositej Obradović“ Omoljica, a od srednjih: Tehnička škola „23. maj“ i Medicinska škola „Stevica Jovanović“.

Žiri su činili predstavnici Zavoda za javno zdravlje Pančevo: Jelena Krstić, diplomirani pedagog, dr Dragana Antonijević Ðorđević, doktorka medicine, Marina Krčadinac, strukovna medicinska sestra i dr Tamara Stajić, a ove godine žiriju se pridružio i Đura Ćurčin, student medicine i dugogodišnji volonter Crvenog krsta Pančevo.

U kategoriji osnovaca najbolja je bila Dajana Božić iz Omoljice, čija je mentorka nastavnica biologije Milica Nebrigić. U kategoriji srednjoškolaca pobedila je Milica Nemet, učenica Medicinske škole „Stevica Jovanović“, koju je pripremila profesorka Svetlana Živanov.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS