Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Od 1. januara skuplje gradske administrativne i komunalne takse - | K-013 Portal

PANČEVO: Od 1. januara skuplje gradske administrativne i komunalne takse

gradske komunalne takse, gradske administrativne takse, grad pancevo, pancevo

Prema Zakonu o finansiranju lokalne samouprave, cene gradskih administrativnih taksi se mogu menjati jednom godišnje. Ovu mogućnost su iz Gradske uprave s velikim zadovoljstvom iskoristili pa su tako od 1. januara sve gradske administrativne takse skuplje za 5%. To je, kako se navodi u odluci, "u skladu sa projekcijom inflacije za 2024. godinu".

Od prvog januara poskupele su i cene lokalnih komunalnih taksi koje se odnose na istaknut naziv firme na poslovnom prostoru, komunalne takse za držanje motornih drumskih i priključnih vozila koja se plaća prilikom registracije vozila kao, naknade za korišćenje javnih dobara koja se odnosi na naknadu za promenu namene poljoprivrednog zemljišta, naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine i naknadu za korišćenje javne površine kao i takse za držanje sredstava za igru - "zabavne igre".

Na kraju, postavlja se pitanje koliko je opravdano ovo povećanje cena s obzirom na loš životni standard građana kao i troškove privrede.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS