Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: „Novogodišnja čarolija“ u Domu omladine - | K-013 Portal

PANČEVO: „Novogodišnja čarolija“ u Domu omladine

dom omladine pancevo, pancevo, novogodisnja carolija

Dom omladine Pančevo je za svoje najmlađe posetioce pripremio pravu novogodišnju čaroliju, kako bi na najlepši način dočekali predstojeće praznike.

„Počinjemo dečjim novogodišnjim kvizom za učenike osnovnih škola, 23. decembra u 18 časova. Ovaj kviz je osmišljen za međusobno druženje, zabavu i širenje znanja iz različitih oblasti. Ekipe sastavljene od 2 do 5 članova, se konsultuju i odgovaraju na pitanja koja se prokazuju na velikom filmskom platnu“, saopšteno je iz Domu omladine Pančevo.

Oblasti na kvizu su uglavnom šaljiva pitanja, zagonetke, praznici, crtani filmovi, igrice i vrlo malo književnosti, istorije i geografije (opet u novogodišnjem duhu).

Na kraju svakog kviza, prve tri ekipe dobiće lepe nagrade.

Prijave ekipa na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (sa naznakom “za kviz”)

Kreativna novogodišnja radionica

„Dođite da pišemo pismo Deda Mrazu lepimo, seckamo i oslikavamo novogodišnje drvce, da oslikavamo ukrase za jelku i još mnogo toga 24. decembra u 16 časova u malom klubu Doma omladine Pančevo. Sav materijal je obezbeđen, ali deca mogu poneti svoj ako žele“, dodaje se iz Doma omladine Pančevo.

Prijave za radionicu su takođe na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (naznaka “za radionicu”)

Novogodišnja predstava “Zimska bajka”, Putujuće pozorište Meri Popins biće odigrana u utorak, 26. decembra u 18 časova u prostoru Ateljea mladih.

Ulaz i učešće na svim programima su besplatni.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS