Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nikolina Radovanović šampion države u bacanju kugle - | K-013 Portal

PANČEVO: Nikolina Radovanović šampion države u bacanju kugle

Nikolina Radovanović, mlada atletičarka AK Tamiš, osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle 2kg na Prvenstvu Srbije u atletici za pionire/ke. Nikolina je ušla u finale kao nosilac liste i odmah u prvoj seriji bacila vodeći hitac.

Nikolina Radovanović iz Pančeva, mlada atletičarka AK Tamiš, osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle 2kg na Prvenstvu Srbije u atletici za pionire/ke. Nikolina je ušla u finale kao nosilac liste i odmah u prvoj seriji bacila vodeći hitac. Na kraju je postavila rezultat od 13.69m, osvajajući ubedljivo zlatnu medalju i titulu šampionke Srbije.

Nikolina je najmlađa učesnica finala i izuzetan atletski talenat u bacačkim disciplinama. Pored kugle, postiže izvanredne rezultate u bacanju Vortex-a i koplja 400gr.

Prošla je šestogodišnju selekciju u školi atletike AK Tamiš, osvajajući maksimalan broj bodova na svim testiranjima i predstavljajući atletski biser Pančeva i regiona.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS