Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Ni posle godinu dana ne zna se ko je ukrao banderu ulične rasvete u ulici Žarka Zrenjanina - | K-013 Portal

PANČEVO: Ni posle godinu dana ne zna se ko je ukrao banderu ulične rasvete u ulici Žarka Zrenjanina

ko je ukrao banderu, ulica zarka zrenjanina, pancevo, bandera ulicne rasvete

Nakon godinu dana od misterioznog nestanka uličnog rasvetnog stuba na raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina i Milorada Bate Mihailovića u Pančevu, građani i dalje traže odgovore. Uklanjanje bandere, koja je bila ključni deo infrastrukture već više od četrdeset godina, tokom radova na popravci podzemnih cevi ostavilo je raskrsnicu u mraku, stvarajući ozbiljnu opasnost po bezbednost vozača i pešaka.

Nadležne gradske vlasti i dalje nisu pružile zadovoljavajuće odgovore, ostavljajući građane frustrirane i ogorčene. Pitanje odgovornosti za ovaj slučaj ostaje neodgovoreno, dok se gradonačelnik Pančeva i gradska menadžerka ponašaju kao da su na čelu nekog drugog grada. 

Nedostatak odgovornosti i transparentnosti gradskih vlasti u vezi sa ovim slučajem samo pojačava osećaj nezadovoljstva među građanima Pančeva. Nije samo reč o krađi jedne bandere - to je simbol dugotrajne nebrige i nesposobnosti gradske administracije da adekvatno reši osnovne infrastrukturne probleme.

Ovo nije prvi put da se građani suočavaju sa sličnim izazovima. Godinama unazad, Pančevo se bori sa nedostatkom efikasne javne uprave, gde su neadekvatni odgovori na probleme postali gotovo uobičajena pojava. Ovo nije samo pitanje nedostatka svetla na raskrsnici; to je pitanje nedostatka transparentnosti, odgovornosti i služenja javnom interesu.

Dok se bandera može pronaći i vratiti na svoje staro mesto, izgubljeno poverenje građana teško je povratiti. Gradska vlast mora preuzeti odgovornost za svoje propuste i hitno preduzeti korake ka rešavanju ovog problema, ali i ka promeni ukupne kulture upravljanja gradom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS