Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: "Nebeska udica" postala košarkaški klub - besplatni treninzi za svu decu - | K-013 Portal

PANČEVO: "Nebeska udica" postala košarkaški klub - besplatni treninzi za svu decu

pancevo, nebeska udica, kosarkaski klub, besplatan sport, besplatan trening kosarke

"Nebeska udica" je zvanično postala košarkaški klub. Ovo predstavlja izuzetan korak ka omogućavanju besplatnog sporta u našem gradu. Pančevo se, nakon više od 30 godina, približava ostvarivanju besplatnih treniranja košarke za svu decu.

Cilj Nebeske udice je da služi najmlađima, finansijski rastereti roditelje, posebno one sa dvoje ili više dece, te da bude pokretač promena, ukazujući na to da besplatan sport za decu može i mora postati stvarnost u gradu.

Put ka ostvarenju ove vizije započeo je renoviranjem košarkaškog terena u Zelenom dvorištu, nazvanog simbolično "Nebeska udica". Usledila su renoviranja terena na Kotežu 2, besplatna dvomesečna basket liga za decu do 13 godina u saradnji sa Relax Ligom, i besplatni treninzi tokom leta pod vođstvom Igora Vukovića.

Nebeska udica predstavlja plod predanog rada, iskrenosti, požrtvovanja i ličnog doprinosa kraju, gradu i mladim generacijama koje dolaze. Klub ima viziju, ideju i san koji se sada ostvaruju, pružajući mladim trenerima priliku za rad, a deci otvarajući vrata bez obzira na finansijski status njihovih roditelja.

"Ovo je rezultat truda pojedinaca kao što je vaš komšija Lemi, i mnogih drugih roditelja koji su ustali i odbili da budu ovce za šišanje, gradeći zajedno sa svojom decom budućnost koja donosi promene i mogućnost za sve" dodaje se u saopštenju.

Nebeska udica poziva sve zainteresovane da se pridruže i podrže ovu plemenitu inicijativu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS