Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nakon objave na K-013 portalu, farba se kružni tok kod Plinare - | K-013 Portal

PANČEVO: Nakon objave na K-013 portalu, farba se kružni tok kod Plinare

kruzni tok, plinara, pancevo, farbanje

Nakon objave na K-013 portalu, reagovale su nadležne službe na kružnom toku u ulici Miloša Obrenovića kod Plinare. Radnici putarskog preduzeća ofarbali su kolovoz u skladu sa standardima bezbednosti i estetike, značajno poboljšavajući vidljivost i jasnoću kružnog toka. Ovo je posebno važno za sigurnost pešaka i vozača, smanjujući rizik od saobraćajnih nezgoda.

Međutim, i pored ovih vidljivih poboljšanja, ne možemo zanemariti činjenicu da je kružni tok već pokazao znakove propadanja samo dve godine nakon izgradnje, za šta je potrošeno 72 miliona dinara iz budžeta grada Pančeva. 

pancevo kruzni tok kod plinare farbanje 2

Nedostatak odgovornosti i transparentnosti u procesu izgradnje i održavanja ovakvih infrastrukturnih projekata postaje sve očigledniji. 

Neophodno je da građani zahtevaju odgovornost od nadležnih institucija i da se preduzmu hitne mere kako bi se ova situacija rešila pre nego što dovede do ozbiljnijih problema.

pancevo kruzni tok kod plinare farbanje 3

Na kraju, iako su sprovedene određene akcije za poboljšanje stanja kružnog toka kod Plinare, nedostatak dugoročne strategije održavanja i upravljanja infrastrukturom postavlja ozbiljna pitanja o efikasnosti trošenja javnih sredstava i odgovornosti lokalnih vlasti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS