Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Najmlađi takmičari pančevačkog Karate kluba Dinamo osvojili 16 medalja na KUP-u Vojvodine - | K-013 Portal

PANČEVO: Najmlađi takmičari pančevačkog Karate kluba Dinamo osvojili 16 medalja na KUP-u Vojvodine

karate klub dinamo, pancevo

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo nastavljaju da nižu uspehe. Na Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade koji je prošlog vikenda održan u Novom Bečeju, mladi borci pančevačkog kluba osvojili su čak šesnaest vrednih odličja.

Najsjajnije medalje osvojili su nade, Vuk Vorkapić u katama i Lazar Nikolić u borbama i pionir Uroš Nenadić u borbama.

Srebrom su se okitili pioniri Tadija Gaćeša i nada Vasilije Antić u borbama i nade Vuk Vorkapić i Dimitrije Mitić u katama. Bronzana odličja su zaslužili poletarka Teodora Robulj, pioniri Danica Opančina, Lena Delić, Petra Trpčević, Nevena Novakov, Aleksandar Kojić, nade Miljana Milenković i Ana Vasić (svi u katama), kao i Vojin Nikolić u borbama.

​Iako su ostali bez odličja, pohvale zaslužuju i Novak Luković, Anja Đurišić i Luka Gajin.

​Treneri Nikola Nikolaš, Ivana Palalić i Nenad Sokolović su odlično pripremili mlade takmičare od kojih dobre rezultate tek treba očekivati.

​Već narednog vikenda sledi novi ispit za najbolje takmičare KK-a Dinamo. U Ljubljani se održava Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore, a iz Dinama će nastupiti mlađi senior Aleksandar Zdešić u katama i kadeti Novak Nikolić i Miloš Milutinović i juniori Mateja Stepanov i Vanja Čekerevac, svi u borbama. Sa takmičarima putuje i selektor Predrag Stojadinov, pa treba verovati da Dinamovi borci mogu da ostvare visok plasman.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS