Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Najmlađi karatisti osvojili su brojne medalje na Kupu Srbije - | K-013 Portal

PANČEVO: Najmlađi karatisti osvojili su brojne medalje na Kupu Srbije

pancevo, karate, karate klub dinamo

Najmlađi karatisti iz Pančeva nedavno su se nadmetali na Kupu Srbije za poletarce, pionire i nade koji je održan u Čačku. Već po tradiciji, u Pančevo su stigli novi vredni trofeji.

Takmičari KK Dinamo bili su veoma uspešni. Srebrom se okitio odlični Lazar Nikolić, nada, u kategoriji do 50 kg, a srebrno odličje zaslužio je debitant Uroš Nenadić, koji je takođe ostvario dve sigurne pobede.

Najuspešniji je bio Vuk Vorkapić, nada Dinama, koji je osvojio bronzane medalje i u katama pojedinačno i u borbama u kategoriji do 45 kg. Uspeh bi bio i veći da Vuk nije oštećen u katama, ali je i ovako dokazao da je jedan od najboljih mladih takmičara Srbije.

Iako su ostali bez odličja, odlično su se borili i Vojin Nikolić, Vasilije Antić, Tadija Gaćeša, Petra Trpčević, Nevena Novakov, Danica Opančina, Ana Vasić, Miljana Milenković, Luka Gajin, Dimitrije Mitić, Teodora Robulj i Lena Delić.

Velike zasluge za odlične rezultate mladih takmičara Dinama pripadaju i trenerima Ivani Palalić, Nikoli Nikolašu i Nenadu Sokoloviću.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS