Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nagrađeni najbolji učenici u poznavanju saobraćaja - | K-013 Portal

PANČEVO: Nagrađeni najbolji učenici u poznavanju saobraćaja

najbolji ucenici u poznavanju saobracaja, pancevo, nagrade, os dositej obradovic, omoljica

Učenici koji su ostvarili najbolje rezultate na takmičenjima u poznavanju saobraćaja dobili su zaslužene nagrade za svoj trud i angažovanje.

Vanja Činč, Nena Božić, Lazar Đukanović i Aleksa Vulin zauzeli su prvo mesto na Evropskom takmičenju "Šta znaš o saobraćaju", dok su Hana Ćirić, Neda Tajgić, Veljko Panić i Ognjen Ilić osvojili drugo mesto. Ovi talentovani učenici Osnovne škole "Dositej Obradović" iz Omoljice istakli su značaj nagrade, naglašavajući da će im omogućiti dalje usavršavanje i napredovanje u poznavanju saobraćajnih pravila.

Njihov nastavnik, Miodrag Tasić, naglasio je važnost ovakvih takmičenja za edukaciju dece, s obzirom na to da su mladi često najugroženija grupa u saobraćaju prema statistikama. Ovo takmičenje nije samo prilika za pokazivanje znanja, već i za podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju među mladima.

Učenici, nastavnici i roditelji ponosni su na postignute rezultate i nadaju se da će se ovakva inicijativa nastaviti kako bi se dalje unapređivala bezbednost u saobraćaju i edukacija mladih.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS